محل تبلیغات شما

مصیبت های افرادی کهکرونا نمیگیرند، اختلالات اضطرابی و مواردی بیشتر

هم اکنون تمرکز کل دنیابر روی تعداد بیماران کرونایی و مشکلات آن ها است، نه کسانی که کرونا نمیگیرند! اما فکر کرده اید کهویروس کرونا چه مشکلاتی برای افرادی که بیماری کرونا نمیگیرند، ایجاد میکند؟ شاید از این سوال شکه شوید! ممکن است بپرسید افرادیکه دچار بیماری کرونا نیستند چه مشکلی با این ویروس خواهند داشت؟ جواب خیلی سادهاست، مشکلات فراوانی که عموما همه باعث اختلالات اضطرابی و روحی و روانی خواهند شد.

از دست دادن شغل در زمان کرونا

شیوع کرونا باعث بیکارشدن بسیاری از افراد در سراسر جهان می شود. بیاید رستورانی را تصور کنیم که در حالت عادی به علت فروشبالا، تعداد زیادی از افراد در آن کار می کرده اند. با شیوع ویروس کرونا اینرستوران بسیاری از مشتریان خود را از دست داده و مجبور به اخراج بیشتر افراد میشود. یکایک افراد موجود در اینمجموعه چه اخراج بشوند چه نشوند، علاوه بر مشکلات مالی، استرس شدیدی را تجربهخواهند کرد که منجر به اختلالات اضطرابی خواهد شد و همین مثال ساده میتواند درسایر مشاغل نیز اتفاق بی افتد.

ورشکست شدن در زمان کرونا

در مثال قبل، صاحبرستوران را در نظر بگیرید، دو راه دارد یا باید کلا رستوران را ببندد و خود نیزبیکار شود و یا اینکه باید با سختی تمام همه ی هزینه های جاری مغازه، پرسنل، موادغذایی و. را پرداخت کند به امیداین که روزی از این حالت نجات پیدا کند. در این حالت می توانید تصور کنید که احتمال ورشکستگی فرد تاچه اندازه بالا خواهد بود. و مجددا مشابه این اتفاقبرای مشاغل دیگر نیز خواهد افتاد. و در این حین صاحبانمشاغل استرس و اختلالات اضطرابی زیادی را متحمل خواهند شد و استرس از احتمالبیماری کرونا گرفتن هم به همه ی فشارهای روانی افزوده خواهد شد.

مسائل مربوط با مرگعزیزان در زمان کرونا

در دوران شیوع ویروسکرونا، بسیاری از آداب و روسم ها ناچارا برای حفظ سلامت جامعه، حذف می شوند. در صورت مرگ و از دسترفتن یکی از عزیزانمان (چه مرگ در اثر کرونا باشدو یا به هر دلیل دیگری) قادر نخواهیم بود مراسمخاکسپاری و یادبود را به جای آوریم و حتما تصور خواهید کرد تا چه میزان این اتفاقاز نظر روحی، روانی و عاطفی مشکلاتی را برای افراد به وجود خواهد آورد و در آیندهتاثیرات منفی بر سلامت روان افراد خواهد گذاشت که این تاثیرات می توانند شامل اختلالاتاضطرابی و افسردگی باشند.

خشونت خانگی و ایجاداختلالات اضطرابی در زمان کرونا

در وضعیت کنونی جهانی پیشبینی می شود که هر چقدر دوران قرنطینه ی خانواده ها طولانی تر شود، خشونت هایخانگی نیز گسترده تر خواهند شد. این احتمال و ایجاداختلالات اضطرابی ناشی از ترس مورد خشونت قرار گرفتن یکی از دشوارترین اتفاقا اینروزها است. در صورت مواجهه و مشاهدهی همسرآزاری و کودک آزاری در زمان قرنطینه خانگی بهعلت ویروس کرونا، برای دریافت خدمات اجتماعی-روانی به رایگان و شبانهروزی با شماره تلفن 123، اورژانس اجتماعی سازمانبهزیستی ایران (و یا شماره ی مراکز مشابهدر کشورهای دیگر)، تماس بگیرید.

طلاق در زمان کرونا

امروزه شیوع بیماری کروناتعداد زیادی از مردم در نقاط مختلف دنیا را خانه نشین کرده است. این حجم از در خانه ماندنبرای قرنطینه ی خانگی باعث می شود زوج ها زمان زیادی را در کنار هم باشند، زمانیبیش از حالت عادی زندگی. در این حین فقط کافی استکه مشکلات حل نشده ی رابطه به مرور زمان بالا بزند و موجب ایجاد اختلافات خانوادگیشدید شود و احتمالا آمار طلاق را گسترش دهد. در نظر بگیرید که اختلالات اضطرابی و فشار روانی مسائل کاریو اقتصادی و خود اضطراب ناشی از بیماری کرونا هم به مشکلات ذهنی افراد افزودهخواهد شد.

مشکلات روحی و روانی درزمان کرونا

برخی از مشکلاتی که شیوعکرونا برای افراد سالم ایجاد می کند را بررسی کردیم اما مهم است که بدانیم اختلالاتاضطرابی، استرس، افسردگی و مسائل دیگر روحی و روانی ناشی از این مشکلات مسائلیهستند که بعدها تاثیراتشان مشخص می شود. و علاوه بر آن خود شیوع کرونا مسائلی برای سلامت روان افرادایجاد خواهد کرد. مواردی از قبیل:

·       خودبیمارانگاری

شاید شما هم اخیرا حسکرده باشید که روزهایی علائم اعلام شده ی کرونا را در خود می بینید! چرا که مدام ذهن شمانگران این است که بیمار نشوید و این اختلالات اضطرابی و وسواس باعث می شود هرنشانه ای ذهن شما را به سمت این بیماری ببرد. در علم روان شناسی به اینحالت، خود بیمار انگاری یا هیپوکندریا گفته می شود، چیزی که شما تجربه می کنید فقطبخش خفیفی از این ماجراست اما به طور کلی خودبیمارانگاری یک حالت روانی است که فردبا وجود سلامتی کامل فیزیکی، همچنان خود را بیمار می داند. مهم استکه قبل از درگیریبیش از حد با این حالت، خودتان را نجات دهید.

·       وسواس

یکی از اصلی ترین توصیهها، برای جلوگیری از ابتلا به کرونا، شست و شو و ضد عفونی کردن مکرر به منظور ازبین بردن ویروس است. از شست و شوی دست هاگرفته، تا شستن لباس هایی که بیرون از خانه پوشیده اید و تمامی خریدهای روزانه تان. این موارد به همراه اختلالاتاضطرابی ناشی از احتمال بیمار شدن، می تواند به ایجاد وسواس عملی و فکری شود. باید بدانید که بخشی کهدر مورد خودبیمارانگاری ذکر شد نیز زیر مجموعه ای از همین وسواس فکری است.

·       افسردگی

با ماندن در خانه به علتقرنطینه خانگی، افراد احساسی مشابه باافسردگی را تجربه خواهند کرد، حتی اگر حقیقتا دچار اختلال افسردگی نشوند. این احساس صرفا با تغییرروتین روزمره ی افراد، تاحدی به وجود خواهد آمد، اما در نظر بگیرید که در این حینفرد یکی از مشکلات بالا را نیز تجربه کند، قطعا تجربه ی این احساس شدید تر و عمقآن بیشتر خواهد شد.

·       اختلالات اضطرابی

"ویروسی بسیار ریز، روزانههزاران نفر در تمامی کره ی زمین را بیمار کرده و می کشد." همین جمله به شدت ترسناک،استرس زا و اضطراب آور است. حال استرس ناشی از خواندن، شنیدن و دیدن اخبار ناگوار مرتبطرا به این حجم از استرس اضافه کنید. اضطراب از بیمار شدنخودمان و عزیزانمان و نگرانی بابت آینده را هم به آن اضافه کنید. قطعا این حجم از استرس هرانسانی را مورد تهدید روانی قرار خواهد دارد. علاوه بر آن افرادی کهاز گذشته دچار اختلال اضطراب و یا حمله عصبی پانیک نیز بوده اند، در این حیناحتمال دارد مجددا دچار حملاتی شوند. و باز هم مشکلاتی کهپیشتر ذکر شدند قطعا بر حجم این اضطراب ها خواهند افزود.

سخن آخر روان نیوش

در انتها از شما میخواهیم که برای مراقب از خودتان و عزیزانتان در این شرایط سخت، این نکات را بهخاطر داشته باشید و با دیگر عزیزانتان به اشتراک بگذارید تا همگی با هم بتوانیم ازایجاد این موارد پیشگیری کرده و زودتر به سلامت جامعه بازگردیم.

نیاز است که برای محافظتاز خود در برابر این تهدید های روانی آمادگی لازم را داشته و مهارت هایی را یادبگیرید. خوشبختانه در این خصوصتنها نیستید و ما در مجموعه ی روان نیوش، به عنوان مرکزی برای حفاظت از سلامت روان، تمامی سعیخودمان را می کنیم تا در کنار شما باشیم. شما را دعوت می کنیم به خواندن مقاله های موجود در وبسایت www.ravanniush.com برای ارتقای سلامت روان و مراقبت از خودتان و عزیزانتان وهمچنین خواندن مقاله هایی در مورد روابط عاطفی برای بهبود روابطتان در خانه. و اگر نیاز به کمک تخصصیاز مشاورین روان نیوش داشتید، خوشحال می شویم که از طریق شماره های موجود دروبسایت با ما تماس بگیرید.


.

.

.

این مطلب صرفا یک رپرتاژ آگهی است و ما در قبال محتوای آن مسئولیتی نداریم و مسئولیت بر عهده سایتی است که لینک آن درون متن قرار گرفته است.

افشای رازهای شیک پوشی در وب سایت سرزمین شیک پوشان

کتاب یا فیلم آموزشی، کدامیك بهتر است؟

تبلیغات الماس ارائه دهنده خدمات تندیس، بج سینه و تابلو چلنیوم

کرونا ,اختلالات ,اضطرابی ,ی ,روانی ,افراد ,اختلالات اضطرابی ,در این ,در زمان ,اضطرابی و ,زمان کرونا ,ایجاد اختلالات اضطرابی ,نمیگیرند، اختلالات اضطرابی ,کرونا نمیگیرند، اختلالات

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

خرید هدیه روز مرد | روز پدر |هدیه برای آقایان maihalfllemwat Sourgh بندبن (bandcity) جملات زیبا/...... چکامه بر دوش دیگـر هـیـچ كـس بـرایـم ((او)) نـمـیشـود بازاریابی| تحقیقات بازار، مدیریت برندینگ، مدیریت بازاریابی صبح صادق Curtis's life